Χανιώτη

Η Χανιώτη είναι ένα μικρό αλλά τουριστικά αναπτυγμένο χωριό. Βρίσκεται στη χερσόνησο Κασσάνδρα της Χαλκιδικής που είναι φημισμένη για την πανέμορφη φύση, τις ατέλειωτες παραλίες, τις πεντακάθαρες καταγάλανες θάλασσες και τα αρχαιολογικού και ιστορικού ενδιαφέροντός της μνημεία και αποτελεί ιδιανικό προορισμό για διακοπές.

Πολύ κοντά στο ξενοδοχείο είναι η πλατεία, το κέντρο του χωριού και είναι περιτριγυρισμένη από ταβέρνες, καφετέρειες, μπάρ και μαγαζιά. Επίσης σχεδόν δίπλα είναι και το παραλιακό πάρκο μια όαση πρασίνου που όλοι μπορούν να χαρούν. Η παραλία (λιγότερο από ένα λεπτό περπατώντας) βραβεύεται συνεχώς με γαλάζιες σημαίες. Το χωριό προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια καθώς και πολλά μπαρ και μαγαζιά για όλες τις απαιτήσεις. Υπάρχουν παιδικές χαρές και η θάλασσα είναι πολύ ασφαλής – ιδανική για οικογένειες με μικρά παιδιά.

Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Από το αεροδρόμιο στη Χανιώτη μπορείτε να ‘ρθείτε με:

ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ: Για όσους έχουν τον χρόνο και θέλουν να δουν την περιοχή και τα άλλα χωριά. Είναι πολύ συχνό και χρειάζεται περίπου δύο ώρες.
TAΞI: Το ταξί χρειάζεται περίπου μία ώρα. Μπορείτε να πάρετε ταξί από το αεροδρόμιο ή να το οργανώσουμε εμείς για σας.

Κάντε online κράτηση και περάστε υπέροχες διακοπές στη Χανιώτη Χαλκιδικής

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ: Ένα αυτοκίνητο να σας περιμένει στο αεροδρόμιο, από την εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων «Hanioti Cars», μπορεί να οργανωθεί μέσω εμάς. Η διαδρομή από το αεροδρόμιο στη Χανιώτη είναι πολλή απλή.

Κάντε online κράτηση στο ξενοδοχείο μας και απολαύστε υπέροχες διακοπές στη Χανιώτη Χαλκιδικής.